Wie ben ik?

Ik ben Annemie Jaspart, geboren op 3 mei 1965 in Leuven, woonachtig in het heuvelachtige mooie Ottenburg-Huldenberg, op 16 km van Leuven, op 25 km van Brussel. Ik ben echtgenote van Jo, mama van Sander (º1993) en Joram (º1998).

Naast mijn deeltijds werk in een bedrijf, is mijn passie korte of langere tijd met mensen op weg gaan in hun groeiproces opdat mensen volop leven kunnen en gelukkig kunnen zijn.

Ik ben meer dan 20 jaar bezig geweest met de vorming die PRH (Personnalité et Relations humaines) aanbiedt om mensen te helpen het beste van zichzelf te ontdekken en te verwezenlijken wat ze in zich dragen. Ik ben meer dan 10 jaar verbonden geweest aan deze vormingsorganisatie als coach in het begeleiden van mensen in hun groeiproces.

Ik ben geboeid geraakt en heb me laten verrijken door Voice Dialogue. Voice Dialogue richt zich op het ontdekken van wie je bent, in al je veelzijdigheid, zonder oordeel. Ervaren te mogen zijn wie je bent in je totaliteit, doet recht aan het leven in jou en nodigt je uit tot bewustere keuzes.